Sapa kat sini tak ada alahan langsung. Makan ok je takde muntah langsung.

Cam sy dh 3 bulan makan smua ok tkde muntah cuma kadang makan tk hbs. Suami hbs kn. Normal ke tak ad alahan.? Ke akan datang alahan akan ad juga?

2 Balas

normal je awak. takda tuh kira untung da tuh. sekali dtg, penat nak hadap. 😂 .

2y ago

risau juga. tkut ad alahan msa trimester ketiga pula nnti huhu

normal awk,sy pun alhamdulillah xde alahan..awl2 prgnt hri tu husb alahan kjp

2y ago

ada alahan anak kedua ke