Minum air gula

Assalamualaikum. Ada sapa2 tau x tips utk elak muntah smsa mnum air gula. Msuk mgu depan da 4kli repeat minum .. ?

36 Balas

Time sy pun 3kli baru leps, sbb msa tu mmg rasa mual gila & batuk muntah blik..last2 sy buat, leps minum air gula sy teguk sikit air masak & makan coklat bar sikit..nk buat hilang rasa gula kat tekak..makn sikit je buat2 hilng rasa..alhmdullilah result cantik molek 😅

4y ago

Itu la..selamat result okay, kalau tak okay mesti salahkan coklat bar tu balik sebb bg result tak cantik 🤣