Air Gula...

Salam...hye mommy2 semua...sy nk tny...ada spe2 ada pglaman mnum air gula tak....hari tue sy kne mnum air gula...tp x mampu nk btahan trus muntah....bole share apa2 tips mse nk mnum air gula....sbb myb next sy kne repeat smula minum air gula...

1 Balas

Jgn fikir pape dlm kepala ms minum..jgn fikir nk muntah ke apa..kosong kn fikiran..rileks..jgn dilayan sgt perasaan..

4y ago

itu yg x mau n tak sgup....tq mommy wani...insya allah....try my best 🥰🥰🥰🥰 mudah mudahan....amin