minum air gula

Ada x tips cara minum air gula.. anak first dlu x prnah mnum air gula.. yg second ni kna mnum air gula.. bnyak juga tngok lpas mnum air gula muntah. Xdpt mnum bagi habis... Esok prtma kali kna mnum air gula..??

1 Balas

Klau nk mnum air gula.. sekali mnum jgn mnum ckit²...klau mnum ckit² mmg bleh mntah...

4y ago

Tmpt sy cawan pelastik yg panjang tu...misi bg perisa oren...sy sekali je mnum...pastu nnty lpas raya plak kna mnum...fmly sy ad kencing manis sbb tu kna mnum awl...Alhamdulillah sy mnum xsgkut...