tips elak muntah

hi semua. apa tips untuk elak muntah lepas minum air gula?

3 Balas

Lepas minum air gula sy terus masuk bilik menyusu dan baring tido. Set alarm untuk pergi dekat nurse ambil darah kedua takut terlajak tidur. Bwk minyak angin, koyok dan macam2 lg la yg dapat membantu. Sy minum air gula mmg teruk muntah balik air gula masuk dalam cawan dan minum balik. Nightmare gilaa bila teringat. So kalini sy beli air gula berperisa siap2 dan nak minum sejuk2. Selasa depan 28/2 sy minum air gula. Harap ok la kalini. Dah la alahan pun belum habis lg ni. Stress mak 😩

Jgn fikir sangat lepas minum, tenang tenang kan diri, tutup mata, fikir yg postive je. If ada minyak angin bau bau sikit, duduk tempat yg luas & selesa.

saya tidur terus lepas minum air gula. dan minum air masak banyak2. betul bau minyak angin.

1y ago

Lepas minum air gula tu takboleh makan dan minum kan sampai lah selepas ambil darah kedua? Minum siikit boleh la