keguguran

Assalamualaikom sy baru keguguran dan esok nk kna dnc...sy nk tnya pengalaman ibu²,,sapa2 yg pernah gugur n cuci dnc,,bpa lama ambik masa utk lekat balik ye??

25 Balas

12 bulan 4 sy keguguran time tu 8week 5day dan sgt sakit yg amat masa nk gugur tu sampai muntah2 sis... tp syukur dia jatuh habis tak kena cuci pon , Alhamdulillah 4 bulan kemudian sy pregnant lg now dah 20 week 4 day 😊 tp tips sy lepas keguguran kena jaga pantang mcm lepas bersalin jugak. baru cepat lekat .

4y ago

Oh..sy pun bru jak keguguran waktu 8week 6day..tp sy punya keluar darah ketul besar tme d hospital..nanti doktor bg pindah dlm bekas cuma nk drah bhagian atas dbwh ada isi2 cm pecah dan npk urat2 halus..doktor xbg ambl blik sbb lum ada bentuk..tkut bilang hamil anggur..tulah sy tnya pengalaman org lain cm mana..😔