D&C

Salam..hai ibu..sy nk tanya. Sape yg pernah ad pengalaman buat dnc Eh..bole share x ap rasa after dnc n after ubat bius hilang..sbb mlm ni sy kemungkinan akn dnc..mohon share ye ibu ibu..tq

2 Balas

Dnc x rasa sakit pun..cuma saya rasa lenguh di bahagian pinggang hingga kaki..rajin sapu minyak panas dan tuam pakai hot beg..

Mcm sis dulu buat dnc kat klinik pakar sakit puan... so lepas dnc rest jap dah boleh blk xrasa sakit apa pon 😅

5y ago

risau jgak effect ubat bius utk jangka masa akn dtg..sy trus refer hkl...first time nk kena dnc ni