dnc @ cuci keguguran

siapa pernah buat dnc bius separuh? sakit tak?😢😢😢 sy dh ada tarikh utk buat dnc.. takut sgt.. sblm ni pernah ggur tpi x buat dnc sebab janin jatuh sendiri... klu jatuh sendiri tu mmg sakit smpai bguling2 kt tilam selagi x kluar slgi tu sakit.. skrg sy tgh risau nk admit hosptl sbb nak buat dnc 😭 tarikh dah dekat

1 Balas

Saya pernah buat d&c masa 6w. Tapi dapat full bius. Tak sakit langsung. Lepas sedar terus macam biasa je. Darah pon cuma keluar setitik je

2y ago

Saya pon tak ingat dah. Cuba awak tanya tempat yang awak nak buat d&c tu. Kadang lain clinic ni lain jugak process