keguguran

Assalamualaikom sy baru keguguran dan esok nk kna dnc...sy nk tnya pengalaman ibu²,,sapa2 yg pernah gugur n cuci dnc,,bpa lama ambik masa utk lekat balik ye??

25 Balas

sy thn ni bln 6 lps, cmplete misscariage..merasa cntraction & pecah ketuban usia kndungn 5bln. bln 9 thn ni jgk lekat balik..sy bpantang semua cuma xbtungku sbb fmly kata klu btungku jd lmbt lekat, jd xperlu btungku lps gugur.. lps bsalin nti bru btungku..ni fmly sy la. jd sy skrg dh 16w2d..smoga kli ni ada rzeki tgk dia lahir ckup umor dan mbesar dgn sihat..

4y ago

misi ke dktor ke xde mrh pn..klu ikotkn kajian medikal pn mgandung dlm masa 6bln lps kguguran, kndungan itu lbih sihat..ni dr apa yg sy baca. apapn rzeki tu dr tuhan..dia lebih tahu apa yg terbaik dan masa bila yg sesuai.