keguguran

Assalamualaikom sy baru keguguran dan esok nk kna dnc...sy nk tnya pengalaman ibu²,,sapa2 yg pernah gugur n cuci dnc,,bpa lama ambik masa utk lekat balik ye??

25 Balas

Sy aritu complete miscarriage, doktor pesan kena ambik masa dalam 3x habis period baru boleh ttc, nak bagi rahim betul2 sihat, bersih & sedia terima benih baru.. kalau cuci pulak sehingga 6 bulan.. tapi ada kes jugak yg lekat awal, tu x bleh cakap jugakla.. dah rezeki, hehe..