keguguran

Assalamualaikom sy baru keguguran dan esok nk kna dnc...sy nk tnya pengalaman ibu²,,sapa2 yg pernah gugur n cuci dnc,,bpa lama ambik masa utk lekat balik ye??

25 Balas

Saya selepas keguguran kandungan 4 bulan tahun lepas pada bulan febuari 2018,doktor bersihkan perut supaya tiada sisa darah tetinggal,selepas tu saya dan suami amalkan makan asid folic,saya risau juga lama lagi dapat zuriat,alhamdullilah..allah maha pendengar doa saya,saya suda hamil 3 bulan sekarang #Anak ke 3🤩