keguguran

Assalamualaikom sy baru keguguran dan esok nk kna dnc...sy nk tnya pengalaman ibu²,,sapa2 yg pernah gugur n cuci dnc,,bpa lama ambik masa utk lekat balik ye??

25 Balas

Sy miscarriage, tp complete.. Sy contraction & mcm bersalin biasa.. Siap pecah ketuban.. 15w masa tu.. Nasib baik semua keluar, so tak perlu dnc.. Tp sy still warded 1 mlm, utk monitor.. Sy pantang 3 kali suci, skrg tgh try to concieve 😊 semoga ada rezeki bulan ni.. Sy gugur bulan 9 hari tu.. Syukur period dtg, cuma tak cantik dah la cycle.. So kena track waktu subur guna opk 😊