keguguran

Assalamualaikom sy baru keguguran dan esok nk kna dnc...sy nk tnya pengalaman ibu²,,sapa2 yg pernah gugur n cuci dnc,,bpa lama ambik masa utk lekat balik ye??

25 Balas

Saya Dnc bulan julai 2019.. bulan September 2019..saya mengandung semula..bulan November 2019 saya keguguran lagi..tapi keguguran secara semulajadi..tak ada DNC.. selepas DNC bulan julai, pakar O&G.. xda beritahu pun, yg kena gap 6 bulan untuk hamil semua..sbb lepas DnC kena bg rahim rehat.. mungkin lain org, lain ketahanan badan..hmm