keguguran

Assalamualaikom sy baru keguguran dan esok nk kna dnc...sy nk tnya pengalaman ibu²,,sapa2 yg pernah gugur n cuci dnc,,bpa lama ambik masa utk lekat balik ye??

25 Balas

Sy 2x gugur...sy focus utk sihatkan badan..dpt kan berat badan ideal..berurut...makan suplemen tambahan yg boleh kuatkan rahim...tp more traditional...after gugur 2nd tu sy ambil masa 7bulan sihatkan badan dan pulihkan rahim...Alhamdulillah Allah bg rezeki now 21w.Doakan sy bersalin dengan selamat.Aamiin