keguguran

Assalamualaikom sy baru keguguran dan esok nk kna dnc...sy nk tnya pengalaman ibu²,,sapa2 yg pernah gugur n cuci dnc,,bpa lama ambik masa utk lekat balik ye??

25 Balas

Bergantung. Ada cepat ada lambat... Tp penting, klu dh gugur first tu, ikhtiar utk kuatkan rahim dulu then fikir preg. Mcm kwn sy, dua kali gugur. After frst, dia lebih kpd nk dpt baby cepat2 lg. Tp keguguran. Lps gugur kali kedua, dia take time utk kuatkan rahim. Supplement, berurut and jamu. Alhamdulillah melekat smp dpt dua anak dh skrg.