Duduk rumah dengan mertua

Assalam...sapa pernah dduk dgn mertua? Sy dduk umah mertua, mcm2 jadi 😭😭 dia suka cari salah sy..suami sy plk bkn nak pujuk sy..dia bela lgi mak dia 😭😭 sy prnah bgtau nk sewa umah , dia ckp dia nk dduk dgn mak nye..xnk sewa umah...😭😭 Sy xtahan dh dduk mak mertua sy 😩😩

31 Balas

saya dulu macam² kena sis.. sampai saya rasa macam separuh nak gila 😢bagitau suami nak duk rumah sewa pun tak dilayan.. alasan dia bagi nak jaga ayah dia yang sakit.. saya yang terseksa duduk situ.. mak dia adik beradik dia mulut tuhan je tau.. saya pendam selama 6tahun.. last saya yang minta cerai sebab tak tahan.. hati dah tawar