mom

Assalammualaikum....tumpang tnya ada x kt dlm ni bby die kena kuning..ada petua x nk bg cepat turun..sy dh 10 kali ulang alik klinik kuning ank sy kjp turun kjp naek..

2 Balas

Kerapkan susu bby...cm sy ritu ank lahir prem..kuning ... Sy amalkn mkn anggur itam...lepas sy mkn.anggur hitam... Sy trus susukn bby sekerap mungkin.. alhmdulillah cpt reduce.kuningnya.. tuk.mndian plak guna mandian herba tyt... Klu zmn dlu2 org.mndikn ank dgn teh cina.. zmn skrng gune.mandian herbal.. mg ank sis cpt sembuh dr kuning..aamiin