?

Hai ibu2, nk tnya kalau rasa dlm prut mcm berombak je tu baby gerak ker? Sy bru 12week,dh boleh rasa bby gerak ker? Tdi scan mmg bby kjp sujud,kjp mengiring, kjp bgi buntot dia?

7 Balas

masa saya 12week tak rasa apa apa pon.. dan skg dh nk masuk 17week.. terasa nafas makin sempit adelah..

Angin tu sis . 12weeks tu baby kecik sgt. Sye start 23weeks bru rasa baby gerak.

Kalau ikutkn ye dah tu..tpi mcm awal sgt plk bru week12..ke angin..😅

Maybe angin sis.. 12 weeks awal sgt untuk rasa baby gerak

Mungkin 12 weeks terlalu awal utk rasa pergerakan baby

Doc kata 12 weeks x kn rasa apa lg

Mungkin angin