Kuning bby lebih 2 minggu

Ibu2 tahu tak cara cepat untuk turunkan kuning bby 2 minggu dah isnin ni kena amik darah 🥺 sy dh penat ulang alik kk dgn pantang czer lagi 😭 sedih tgk bby. sy dah try sulam dgn fm mlm je sbb susu sy tak berapa pekat jugak #bantusharing #firstmom #ingintahu

2 Balas

Saya sama pantang ceaser dan baby kuning, ulang alik ambil darah check kuning setiap hari. Saya bg anak FM susu kambing (jenama karihome) dan mandikan anak dengan daun kucai. Daun tu rebus, air nya buat mandi anak. Turun kuning anak saya. Tp saya bukan darah O. Cara ni serasi dgn baby saya ❤️.. takecare sis! Semoga baby cepat sihat 🥰

Kalau awak ada extra bajet sewalah lampu Fototerapi. Ada pakej pakej dia.