suka tidur meniarap

Assalammualaikum... Sy ad satu tabiat tidur meniarap walau pun skrg dh 28w... Kadang dlm tidur pun blh meniarap tmpa sedar.... Tambahan pulak perut sy x berapa nampak.. lg keraplah sy tidur meniarap..Suami selalu bising ckp nty bby tersepit. Betul ke klu tidur meniarap bby terimpit...

20 Balas

xelok tidur meniarap sis..doc sdiri ckp tidur meniarap tu bole menyebabkan baby meninggal dlm perut..better tidur mengiring k..sy start 4 week dah x tidur meniarap dah sbb takut sgt baby xselesa dlm tuu..