tidur meniarap

assalamualaikum semua , bby saya baru masuk 5 bulan , sejak dua hari ni bby saya suka tidur dlm posisi meniarap , sy nk tnya momies2 , adakah bagus bby tdo meniarap ? thanks

2 Balas

sama mcm sya sis..sblm ni sya selalu meniarapkan bby bila nak tdo lebih lama n lena if bby sis xbedung meniarapkan supaya xterkjut..skrg ni bby sya buas yg amat bila tdo 😅

4y ago

haah selesa agknye tdo meniarap cm tu until now pn bila tdo baby sya meniarap sndri 😬

bg sy boleh tp kena selalu pantau.. bby sy tdo lama skit kalau mniarap n lbih lena..

4y ago

sama2😊