Tidur Meniarap

Saya baru 10mggu , tapi suka sgt tidur meniarap. kalau tak meniarap tak lena tidur. boleh ke tak ek tidur meniarap? mcm alahan nak tdur meniarap je preggy kalinii..

2 Balas

Yg saya tawu 13w keatas disarankan tido mengiring. tidur menelentang n meniarap tak digalakkan. nti bile perut dah besar jadi xselesa. takpe try slow2 tukar posisi tido

1y ago

try tukar mengiring slow2, sapu minyak sblum tido cari cara kasi lena❤️

Try google awk, seeloknya kena tido mengiring ke kiri atau ke kanan sahaja.