suka tidur meniarap

Assalammualaikum... Sy ad satu tabiat tidur meniarap walau pun skrg dh 28w... Kadang dlm tidur pun blh meniarap tmpa sedar.... Tambahan pulak perut sy x berapa nampak.. lg keraplah sy tidur meniarap..Suami selalu bising ckp nty bby tersepit. Betul ke klu tidur meniarap bby terimpit...

20 Balas

Amalkan tidur mengiring ke kiri atau ke kanan. Tidur meniarap dan menelentang menyebabkan supine hypotension.

Saya yang 3bulan pon suami bsing klu saya terlalu ke kiri atau kanan.. 😅 Jgn amalkan ya sis

Even tabiat tdo mniarap dr kecik..ibu ubah la...dah jauh tu pjalaanan nK smpai ke 28w.

4y ago

Btoiii2 ksian bby tuhh..xleh pkir keselesaan dri sndriii....

Kalau tak mengandung pun tak elok tidur meniarap. Apatah lagi kalau mengandung. Lagi tak bagus

4y ago

Dh tdi tabiat dr kcik lg.... Mula nk tdo elok dh bangun tdo tau² dh meniarap je

Bhya tdur meniarap sist..xbgus utk wnita..lagi2 utk mommy2 yg sdang preggy..ada kesan..☺

4y ago

To yg risau to takut ad kesannye... Tq

Beraninyaa tdo meniarap.. bukan xleh kee?? Ksian bby nti ade effect

4y ago

Hati2 sis.. klau kt sni nk tnye soalan nti ade yg kecam laa apelaa.. baik sis behave

Sis letak bantal kiri kanan..klu nk senang..beli bantal u shape tu..hehe

Samala kita. Kdg2 x sedar. Bgun2 tgk tindih perut. Hmm

Elakkan tidur meniarap..kesian kt baby

jgn ganas2 tdo😁😁