suka tidur meniarap

Assalammualaikum... Sy ad satu tabiat tidur meniarap walau pun skrg dh 28w... Kadang dlm tidur pun blh meniarap tmpa sedar.... Tambahan pulak perut sy x berapa nampak.. lg keraplah sy tidur meniarap..Suami selalu bising ckp nty bby tersepit. Betul ke klu tidur meniarap bby terimpit...

20 Balas

sy pulak x selesa tido mengiring.. msti nk telentang je.. tp sy tau x elok utk ibu mngndung.. mcm mana nk buat ye? ada x yg mcm sy? kalau tido mngiring je x selesa? hmm

4y ago

Im in my 30wks...Sy sblm preggy mmg tdr mengiring.but since preggy ni,especially lepas 20wks,mmg tk selesa tdr mengiring.sedap ja baring terlentang.sakit/pedih ulu hati baring mengiring.tp org ckp baby ssh nk dpt oxygen kalau baring lentang.so mmg tdr mengiring juga la.letak bantal kt belakang masa nk tdr.