suka tidur meniarap

Assalammualaikum... Sy ad satu tabiat tidur meniarap walau pun skrg dh 28w... Kadang dlm tidur pun blh meniarap tmpa sedar.... Tambahan pulak perut sy x berapa nampak.. lg keraplah sy tidur meniarap..Suami selalu bising ckp nty bby tersepit. Betul ke klu tidur meniarap bby terimpit...

20 Balas

Cuba sis sendal badan dgn byk bantal time tidur..utk elakkan tidur meniarap... 28w tu baby dh besar...wpun perut ibu kecil..cara ibu tidur pun bleh effect pd baby dlm kandungan