APAKAH SUSU FORMULA TERBAIK UTK BAYI KEMBUNG PERUT

Assalammualaikum semua.. Tumpang tanya, baby sy baru 1bulan 9hari, sy ikut nasihat doc utk beri baby mnum susu Frisolac Comfort, tapi x de perubahan pd baby sy, baby sy masih kembung perut lg, selain susu Frisolac Comfort, susu apa yg sesuai utk elak baby kembung perut ya?

2 Balas

Susu sy tak pandai nak suggest. Tapi kalau utk kembung boleh guna balm tasneem.. In shaa allah membantu masalah anak.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa 😊 https://wa.me/60142659754

Yg ni ok sis