susu formula

mommies.. susu formula yg plg sesuai utk baby yg selalu kembung perut ape ye?

2 Balas

Susu Similac okay sis. Kalau nk yg perpatutan harga dia, susu Dutch baby. Saya dah pernah try dua2 brand susu ni Sekarang ni, saya still guna Dutch baby sebab harga berpatutan sangat. Selain tu, susu ni banyak reviews positive. Baby saya pun okay je minum susu ni, sesuai dan takde masalah buang air besar. Apa2 pun sis kena cuba dulu. Sebab penerimaan dan keserasian fm setiap baby berbeza. Kena try and error

Bby sis mnum susu apa

4y ago

Lactogen langlah 1