bedung

Assalammualaikum. Nak tanya kalau waktu siang perlu ke bedung bayi sebab anak sy 1buln 23hr meragam tidur siang sekejap tk sampai 10min dh bangun meragam tk sempat nak buat keje apa pun. Nak menyusu je lebih kurang mengempeng la. Nak bedung kesian cuaca panas sgt. kalau malam sy bedung dia tidur lena. Bangun pun untk susu n tukar lampin je.

20 Balas

Ada baby suke berbedung.. Dan biasanya bila bedung baby rasa selamat mcm dipeluk jd akan tidur lama.. Gunakan kain bedung yg nipis.. Yg mcm kain napkin tu je.. Xpanas.. Dan sy gunakan bean pillow letak atas dada anak supaya ank x cepat terkejut2..