Baby xnk tidur siang

Anak baru masuk 5 bulan 2 hari lepas. Seminggu ni siang dia xnk tidur. Tidur pun time menyusu tidur ayam pas habis susu dia bangun,tepuk² bedung pun still xnk tidur duk senyum² ajak main.. Xpe ke kalau baby xcukup tidur siang? Mlm dia tidur ok bangun time lapar je pastu tidur balik

1 Balas

kalau malam dia tidur okay, baby okay je tu. siang baby dapat nap sekejap sekejap 30 minit pun takpe. selagi dia takde meragam overtired, normal je tu.

1y ago

Oh yeke.. Thanks mommy for the info. Risau gak dia xcukup tidur. Meragam tu xlah cuma sekarang dia mcm dlm stage separation anxiety.. Huhu pantang xnampak muka mommy mula dia mencari