Cara lain selain bedung?

Nk tanya normal ke baby 20 hari tidur siang x sampai sejam pon, x bedung dia sbb dia nangis kalau bedung mungkin sbb cuaca panas 😅 pastu bangun je nk nyusu, kdg sampai x cukup susu badan.. 😅 #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Kena pastikan suasana baby selesa. Tak terlalu panas, tak terlalu sejuk. Usia 20 hari memang bangun hanya untuk susu. Saya sarankan awak follow IG/FB baby language. Cari lagi ilmu parenting dan baby. Jauh lagi perjalanan.