Bayi bedung sampai bila

Salam mommies, nak tanya bayi tidur bedung sampai umur berapa ya? bayi saya 3 bulan masih tidur terkejut2 tangannya bergerak. kalau bedung baru lena.#firstmom #ingintahu

2 Balas

Sampai boleh meniarap then kena stop dah!! Better if dah pandai mengiring tu stop terus!! Anak saya pun macam tu!! Lama lama dia okay!! Masa mula mula pegang tangan kiri kanan sampai dia deep sleep 🤭

Kalau saye. Ikut pade tahap kerajinan saye nak membedung 😅 anak saye 3 bulan da tak bedung langsung. Ade terkejut2 jugak memula, tapi lame lame ilang.