bedung

Assalammualaikum. Nak tanya kalau waktu siang perlu ke bedung bayi sebab anak sy 1buln 23hr meragam tidur siang sekejap tk sampai 10min dh bangun meragam tk sempat nak buat keje apa pun. Nak menyusu je lebih kurang mengempeng la. Nak bedung kesian cuaca panas sgt. kalau malam sy bedung dia tidur lena. Bangun pun untk susu n tukar lampin je.

20 Balas

👉 *Sleep Time* 🌸Bantu anak tidur lena 🌸Bantu anak supaya mudah tidur 🌸Bantu anak bangun dalam mood ceria 🌸Memberi tidur berkualiti Cara guna: 👉Sapu di tulang belakang, tapak kaki, di nadi belakang telinga serta pergelangan tangan Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun. 100% dari Essential oils 😍 Tambahan bahan : 🍄Lavender 🍄Cedarwood 🍄Vetiver 🍄Chamomile 🍄Orange 🍄Marjoram 🍄Bergamot 🍄Ylang ylang Berat: 18 gram Rm49