need moral support dari mommy

Assalammualaikum mommy semua moga dalam keadaan sihat hendaknya.. Sy cuma minta sokongan dan kekuatan dari mommy semua.. Suami sy ke Perlis ats urusan kerja selama seminggu. Sebelum tu dia ada bg rm50 untuk belanja mkn kami 3 beranak.. Patutnya dia balik hari nie.. So sy call tanya dia balik ke x hari nie..sbb lauk xda dah.. Tinggal la telur 5bijik..kalau dia balik selamat la sy esok sbb dia ada duitkn..Dia boleh mrh2 panggil sy bodoh dan haram jadah.. Dia kata sy habiskn duit dia ja 8thn sy kawin dgn dia ank pn dah 4..sekarang mengandung 19week.. X pnh dia panggil dgn perkataan mcm tu.. Sy jadi sebak sgt²..sy doa moga Allah tarik nyawa sy masa bersalin nnti sy xnk susahkn suami dah.. Sy rasa mcm hina sgt bila dia panggil mcm tu.. Doakn ya mommy moga sy kuat.. Hari tu gaduh dgn ipar nie gaduh gan suami.. Dh la sy ank yatim piatu dkt sapa lg s nk luahkn perasaan.. Harap mommy jgn kecam sy ya

85 Balas

sedihnya. Sabar. Mungkin dy penat sgt atau sis pun penat sgt. Sis byk doa, supaya suami sis lembut hati dan sentiasa baik dgn sis. Doa mati ni tak selesaikan masalah. Anak anak nnti cmne? kesian depa. Sis bykkan sedekah. seposen duaposen pn tkpe. Anggap Allah angkt jauh dosa dosa kecil kita dan suami