Ayam goreng mcd 3x spicy??

Assalammualaikum, kandungan saya 36weeks. Boleh ke makan ayam goreng mcd 3x spicy tu? sebabnya terliur dan teringin sangat bila tngok org makan. Tapi takut pula jadi apa apa masalah??

20 Balas

Kalau boleh,jangan... di akhir2 ni... . Kalau tringin sgt rsanya tu,try la secubit.. hilangkn rsa,jgn mkan habis.. yg tak preg pun ditimpa bencana apatah kita yg preg ni sis.. Arrr...

5y ago

Ye sis. Kdg2 seksa jga klau tk bleh mkan apa yg kita nk.. tp kalau mkanan tu agak "tdak dgalakkan",baik jgn sksa diri hmm