ayam mcd 3x pedas

hi skrg saya 15week nk masuk 16week dh . teringin nk makan ayam mcd yg 3x pedas tu tapi takut ada effect 🤣 ada tak pregnant moms yg dah try ?

6 Balas

ehh sama laa kita.. sy pun ade teringin nak mkn ayam 3× pedas tu haha tapi tengah risau jgk.. skrg ni kandungan bru 19w5d.. blh kot rase scubit dua kan.. 🤣 tpi ramen ade je mkn.. xde pape pun.. mulut ni asyik nk mkn pedas2 jee.. manis n pedas jee.. kalau msm x mau lgsg awal2 aritu..

Saya ada bertanya dr and baca artikel makan pedas tak menganggu bayi malah dia boleh dapat rasa pedas tu ,jadi makan lah tapi berpada okayy🥰

takat nk merasa tu blh je tp berpada lah..sbb ada org akn jd pedih ulu hati. mcm sy bila membuang tu la bahana..risau jd buasir.

sy baru makan ramen sbb teringin. ltk cheese slice tu 2keping elak pedas melampau. nasib baik, baik2 je 😂

sy baru je mkn hari tu masa 17w lepas mkn bykkan minum air suam

Kalau dh tak muntah2 boleh ja makan