selalu makan ayam goreng

ok ke kalau first trimester suka makan ayam goreng MCD dengan ayam KFC

7 Balas

Untung boleh makan sis, Sy pun mmg suka makan ayam, Tp sejak pregnant, makan nasi lauk ayam pun xluak. Jadi xlalu nak telan. Kalau tertgk iklan ayam goreng mcd kfc, terus loya tekak. Tapi teringin, tapi tekak xleh terima.

oke je,saya makan x de ap2 masalah..semua saya makan..peminat fast food..cuma jgn pelik kalau berar badan menaik mendadak🤣

Hai sis, ikutkan tak elok makan selalu. Pregnant kena elakkan makanan fast food. Cuba tanya doktor.

org cakap kalau suka ayam anak laki, kalau ikan anak pmpuan..xtau la betul x 😅😅

Sy pon suke, cheezy wedges KFC, klw boleh Hri2 nakkk

yg penting ada duitmu membeli MCD n KFC🤣🤣🤣

sy suka×2