Ayam goreng mcd 3x spicy??

Assalammualaikum, kandungan saya 36weeks. Boleh ke makan ayam goreng mcd 3x spicy tu? sebabnya terliur dan teringin sangat bila tngok org makan. Tapi takut pula jadi apa apa masalah??

20 Balas

Uishhhh i makan yang pedas tu .. walaupun tak pregnant makan pedas malam tu menggelupur panas usus huhuhu

Masya allah, ramai yg amik berat. Thankyou ye. Btw posting ni dah lama dah. Anak saya dah 5 bulan dah😂

Makan tu boleh tp kalau cirit birit kena tanggung sendiri jela 😄 Rase sket je pun ok la kot

eh.. jgn la sis.. ade kwn sy cite officemate die smpi keguguran mkn yg 3x pedas tu..

klu sanggup sakittt perut ceri beri 2-3 ari x abis bole la try sis..😂

Elak mknan pedas pd 3rd tri. Nnti blh dpt hemorrhoids. Seksa seksa....

Boleh jer rseny mommy...mkn la sikit buat hilang mengidam tu...

Kalau sis bole tahan pedas dia tu, makan je..

Wslm. Risau sis sakit perut pulak nnt.

Berpada la