penangan ayam mcd 3x pedas !!!

Masa lunch tadi boleh pulak suami beli ayam goreng yg pedas bakhang tu nk mkn dgn nasi . Tapi disebabkan teringin dah lama terpksa makan 2 ketul ?. Dan sekarang baru rasa risau Kat baby baru 11 week . Sape yg pernah mkn boleh share tk rasa apa lepas tu ??

1 Balas

Pedas tu.. kalau ade bleedimg ke ape2 cpt2 ke hospital ok. apa2 pun positif mind...take care.

5y ago

Mmg pedas gilaaa. Masuk perut rasa panas panas jeee . Insyallah tkde apa Kan . Macehhhhh 😘