Ayam goreng mcd 3x spicy??

Assalammualaikum, kandungan saya 36weeks. Boleh ke makan ayam goreng mcd 3x spicy tu? sebabnya terliur dan teringin sangat bila tngok org makan. Tapi takut pula jadi apa apa masalah??

20 Balas

Saya bekas pekerja mcd. Mohon jangan makan ayam 3x spicy. Orang pregnant tak boleh makan. Ayam tu bukan pedas natural, ada bahan dalam tu. Kalau orang biasa pon sampai nak kena buasir sebab pedas sangat sampai ada yang gastric, apa lagi orang pregnant. Memang kita mengandung kadang nak makan macam². Tapi tak semua kita nak tu kita boleh makan. Dah 36weeks tu jaga pemakanan sis, bila² boleh terberanak. Jangan ikutkan sangat rasa hati tu.