Buka buku pink

Assalam smua tadi saya call kk amik appointment nak buka buku pink. Nurse tu suruh dtng 3/4 isnin nnt. Saya tanya bawa ape je dia kata ic and gambar scan je. Betul ke? Sbab ade dngar yg bawa sijil nikah la , electric bill la ape la..

22 Balas

Kalau kk tempat saya dia suruh bawak semua tu tapi tak minta pon sebab maklumat dekat buku pink semuanya kita isi .. mungkin untuk kita tengok kot haha

2y ago

haah semua maklumat buku tu kita isi sendiri ..

tahniah sis. kalo sy, bawak jela nnti malas nk kne patah balik. xpe sediakan payung sebelum hujan 🥰

anu.. salinan sj tu dia mau potocopy ic laki bini sma sijil nikah.. electrik enda payah.. sabah kan??

2y ago

alaaaa nong selangor enda tau pula... 🤣🤣🤣 lain ba.. sbb sa tringat nama ko d group tu... dlu..

bawa 1.copy ic sndri 2.copy ic suami 3.copy sjil nikah 4.gambar ukuran ic 4 keping

kkia tpt sy. tunjuk ic kita , kad nikah, then suami nya ic utk pengesahan alamat

tempat sy,kk nak ic suami isteri,bil letrik@ air & salinan sijil nikah

ya btul,aritu saya pon mcm tu x perlu pon sijil nikah dan bil..

wassalam, kk sy mtk ic n kad nikah sahaja. lain tempat lain kot

Ic wife n usben, sijil nikah.. Yg fotostat punyer...

Saya bawa ic dan sijil nikah saja