Buka Buku Pink

Buku pink boleh buka dari kandungan berapa minggu ya? 8 weeks dah boleh ke? Walk in or appointment? Update : sy dah call kkia. Dapat appointment buka buku pink waktu kandungan 10weeks 3 days. Kena bawa : 1) salinan ic isteri dan suami 2) sijil nikah ori dan salinan 3) bil utiliti terkini 4) kalau ada scan swasta bawa sekali #firstmom #bukupink

5 Balas

Ikut pd tempat sis. Tmpt saya ni kne pi ambik date. Booking dulu. Tp nurse bg tarikh time kita dh 11-12 week mcm tu. Tp ada tmpt saya baca 8 week pun nurse dah bising kalau lmbt buka. Maybe tempat saya ni ramai.

sy pernah gugur. scan minggu lepas dah 5minggu. doktor suruh dtg lagi utk buat buku 4/1 nanti supaya doktor dpt pantau kendungan lagi awal sbb ad sejarah gugur .

Yang penting sebelum 12 weeks. Kena dapatkan tarikh temujanji. Nak call boleh, nak walk in pun boleh untuk dapatkan tarikh.

better call KK utk dptkn tarikh temujanji...haritu sya call,KK suggest date 24/1..time tu sya dh 11 week

4mo ago

Thank you!

Macam saya, baru call kk tadi. Nurse bagi tarikh, hujung bulan 1 (10 minggu).