Cramp bawah perut..

Assalam semua nak tanya, sy kandungan 5 weeks 3 days macam tu..then semalam cramp teruk sangat2 sampai nak gerak susah tapi takde bleeding apa2.. then cepat2 gi hospital swasta cek katanya suspect ectopic, then sy balik tidur harini da okey dah.. pergi scan clinic bawah and hospital kerajaan mereka tak nampak macam ectopic, nampak kantung elok je.. yang sy perasan setiap malam macam tu start cramp.. tp alhamdulillah harini tak sakit macam semalam..

1 Balas

bykkn minum air...kemudian bykkn bedrest..dan jgn stress k😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya..aamiin