bleeding 🩸

hai mommies, dhia nak tanya harini 7 days period delay. hari ke 5 check guna clearblue pregnant 1-2 weeks. today rasa cramp sekejap then keluar darah. adakah normal? 2nd pregnancy tapi 1st takde macam ni. terima kasih#pleasehelp

1 Balas

Hai sis, darah yg mcm mne tu? Spotting ke lepas bersama? Kalau implantasi saya spotting sekali je dlm sehari itupun sikit sgt. Nak yakin tunggu sebulan je sis miss period. Pastu test semula UPT.

3y ago

baik sis. cuma risau je. ada bersama malam & darah turun siang sekali sahaja. hopefully semua ok lah kan. tq sis