bleeding? help me..

Assalamualaikum, sy kalau ikutkan dah masuk 7 minggu 5 hari tapi kandungan pegi scan 4 week 3 hari. Cuma hari sabtu lepas, sy dah bleeding macam spoting mcm tu. Pegi cek hospital doctor kata alhamdulillah kantung still ada and dia cek bahagian bawah, doc kata tak bleeding rahim pun tertutup. And dia kata cuma bleeding spoting tu sebab nak implantasi.. Cuma sekarang dah minggu 7 still bleeding and color dia dah makin berubah color merah sikit sikit and then berubah koko balik.. Anyone ada tak pengalaman macam sy ? Sy risau sangat.. Dah tiga kali dah pegi hospital klinik.. Last pegi hospital kl.. Dia kata macam atas tu..

1 Balas

sy bleeding selama 2 minggu. week 1 spotting ringan. even guna panty pun x penuh. darah coklat2 gitu. doc ckp implantasi. week 2 bleeding makin byk. lps jmpa doc. i started gna pad. mula2 tu pad x penuh but few days later i start pakai 2pad sehari. last2 gugur. better sis refer doc. or bedrest cukup2.