Keputihan Mengandung 26m5h

Salam ibu ibu. Nak tanya. Ada tak ibu ibu yang macam saya. Saya pregnant dah 26w. Sekarang ni saya perasan, keputihan saya warna putih susu. Tapi lepas tu jadi coklat. Then lepas tu putih susu balik untuk 2-3 hari, lepas tu jadi coklat. Kenapa ekh? Then saya perasan kalau saya berjalan macam pergi mall ke beli barang ke, keputihan mesti coklat. Tu sebab saya terlalu penat ke? Tapi lepas keluar coklat tu, esok tu dia putih susu balik macam normal colour. 3-4 hari lepas tu coklat. Kenapa ye?? Ada yang sama macam saya tak? So far baby gerak active. Takde sakit perut ke apa. Just macam cramp area kiri perut then hilang takde lah.

1 Balas

Boleh jd jgk sbb u penat sis. Nti checkup kk bgtau misi dan doktor

5d ago

Terima kasih!

Next checkup info misi dan doctor