8tahun kwin blm d kurniakan zuriat

Assalam hi semua, ada petua x supaya mudah lekat sy pernah keguguran tahun 2015 Smpai skg sukar lekat? sy lewat period seminggu bila test 3hari lepas +ve excited sy masa tu? tapi bila cek kelmarin subuh -ve☹️ sy bhrp tahun ni tahun terakhir sy menanti zuriat,

38 Balas

Toksik dalam badan pun salah satu punca mummy ye.. Buang toksik dulu.. InshaAllah.. Kalau berminat, sy ada stock utk hilang kn toksik.. Kalau nk cari kat kedai pun silalah 😍 Nama ubat tu Srasee.. Kalau nk beli dr sy pn boleh.. 019-8872247

Jgn stress2....sabar dan sntiasa bsngka baik.....klau rzeki xkmna,sy 10thun dh kawin..kwin thun 2009..2014 sy kguguran pastu 2019 bru lekat blik..now kndungan sy dh 11w...sy doakn akn tiba hari awk nnti....

Insyaallah rezeki sis psti ada. Kwn sy dh cuba mcm2 smpai dh xnk pi berubat berurut dh. Thn ke 12 dia n husband sama2 bsenam amalkan diet sihat. Alhamdulillah thn lps dh dikurniakan baby girl yg comel

Sya xde petua sis.. Sya pakai furmon cream je.. N mcm clomid.. Dr ckp sya pcos.. Alhamdulillah.. Skg dh 33mggu..mntk dpermudahkan smpai bersalin.. Aamiin..

saya beli ovulation strip utk detect wktu subur.. boleh jugak google body basal temperature aka bbt utk thu wktu sbur.. y pnting usaha..

ttc 5thn, dh try mcm², last ikhtiar dgn susu efferty & pati delima, Alhamdulillah terus lekat dgn izin Allah.

Lepas period joging sebelum start try. Sama2 joging husband n wife. Then sy makan acid folic brand appeton

Inshaallah sis.. The best thing is yet to come... Enjoy your marriage life... Being positive 💕

Sy pn pkai krim furmon,acid folid..sy pn ada pcos jgk..alhamdullilah pkai sebulan trus lekat..

Sis mnm jamu.. Sy consume RV alhamdulillah lepas keguguran sebulan tu sy diberi rezeki bby..