HCG

Sy buat test upt ni selepas 3hari spotting blood pd 16/9 wrna coklat gelap mcm tu. Naik line cmni lepastu subuh² tadi sy cek naik 1line plak, sy pon konpius +ve @ -ve? Sy period 6/9 tp xlma dlm 3hari shja, any suggestion tak mommies semua? Tq ☺May Allah Bless Uollss?

HCG
1 Balas

Ni positive sis..line kedua kabur tapi adameans positive..try clearblue digital rm40++ kat watson. Mmg tepat n bagitau weeks sekali.spotting brown tu normal..jangan merah fresh tu yang bahaya..btw..congratz..nanti dah boleh call kkia terdekat untuk buat appointment