8tahun kwin blm d kurniakan zuriat

Assalam hi semua, ada petua x supaya mudah lekat sy pernah keguguran tahun 2015 Smpai skg sukar lekat? sy lewat period seminggu bila test 3hari lepas +ve excited sy masa tu? tapi bila cek kelmarin subuh -ve☹️ sy bhrp tahun ni tahun terakhir sy menanti zuriat,

38 Balas

Smoga sis dkurniakan zuriat tahun ini...inshaAllah amin...jgn stress2 n jge pmakanan...☺

Insyaallah ada rezeki awk & suami...semoga di permudahkan segala urusan....jgn stress ye...

Mengurut sis, lps tu setiap kli period minum air kelapa muda,, mkn skli isinya

Pergi jumpa doc pakar sis.. Check tahap kesihatan dan kesuburan sis n suami..

InsyaAllah, semoga dikurniakan rezeki dan dipermudahkan sis. Jangan putus asa 💞

Semoga urusan awak dipermudahkan n moga awak terus diberi kekuatan olehNya

smoga d permudahkn n smoga kita sama² d berikan rezeki ya sis.... Aminn

lepas bersama cuba amalkan terus baring ke sisi kanan ☺️

Cuba minum nes tipis secawan sehari.. Tak pun seminggu 2-3×

Try minum folic asid sis dan pergi burut rahim sis..