Doakan Sy

Sy dah lewat datang bulan selama 66 hari.. Upt masih - ve.. Doakan sy semoga ada rezeki zuriat bulan depan ye.. Lama dah menanti.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 😊😊 #ttcfirstbaby

8 Balas

sama la kes kita.. tapi sebab mmg under fertility treatment lppkn, Dr tak berani suggest apa2 dah suruh tunggu lg.. cuma macam saya, dah pergi scan di klinik.. nak follow up lppkn tak boleh sbb tutup masa pkp.. 😪

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan kita utk dpt zuriat ye sis.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 🤲🏻🤲🏻😊😊

Hai sis, dh jumpa doktor ke untuk permasalahan sis?

lama sgt tu, x g check dgn doc? myb hormon x stabil ke ape

3y ago

Blm lagi sis..

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻🤲🏻

3y ago

Aamin 🤲🏻

Aamiin. InsyaAllah ada rezeki sis 🤲🏻

3y ago

Amin 🤲🏻

aminnn

3y ago

Aamiin 🤲🏻

Aamiin 🤲🏻❤️

3y ago

Aamiin.. 🤲🏻

amin

3y ago

Amiin 🤲🏻