8tahun kwin blm d kurniakan zuriat

Assalam hi semua, ada petua x supaya mudah lekat sy pernah keguguran tahun 2015 Smpai skg sukar lekat? sy lewat period seminggu bila test 3hari lepas +ve excited sy masa tu? tapi bila cek kelmarin subuh -ve☹️ sy bhrp tahun ni tahun terakhir sy menanti zuriat,

34 Balas

Toksik dalam badan pun salah satu punca mummy ye.. Buang toksik dulu.. InshaAllah.. Kalau berminat, sy ada stock utk hilang kn toksik.. Kalau nk cari kat kedai pun silalah 😍 Nama ubat tu Srasee.. Kalau nk beli dr sy pn boleh.. 019-8872247